Monday, March 22, 2010

kawan tersengal n terhamja aku penah ade~~

salam..
hye..back to blog.kih2..well3.. tgk tajuk pun mcm org da leh taw..sriusly, malam ni cam sgt lawak okey..i tengah duk mgadap laptop wat assignment bpr, while syaz nga duk mgadap spss..so diz cute gurl gja, sdang mlayan perasaan n tetibe je, bangun dari pembaringan beliau n ckp psl 1 gossip yg menarik! so we all pun"discuss' kan lah topic itu..n sumenye, bertukar jadi cam lawak giler sbb mereka mengatakan i ade "pengikut" baru which is something yg i pun pelik..come on.. kalu u guys tengok lah cmne i g cls or even kluar ngan bf..people wud say, selekeh gler minah nih..tpi perlu ke nak ade pengikut?? funny okay!! serius lawak gler cm tak leh trime..hahaha...well, on the positive side, at least i ade peminat yg mengikuti perkembangan terbaru diri.dats great!! haahahaha..i don't reli like dat..but, dats fine for me..asalkan ye tak rampas kekasih ati i sudah lah..hehehe..so, my gurl zahirah, gja, and syaz,leh plak dengan sengal n hamja (haram jadah) nye, continue topic tu dlm fb..sengal kan dorg nih..adoi...tpi tu lah..dorg lah pengarang jantung, penghibur ati i kat puncak nih..kwn gduh,mnangis, n ketwa..hahaha..love u guys!!!

2 comments:

  1. Friends is like family, be thankful that u have them... some people are not blessed with the luxury...

    ReplyDelete